Over 123Zaagbladen

Mijn naam is René Peulen oprichter van 123zaagbladen.nl en eigenaar van Machinehandel en Ingenieursbureau Peulen BV. Als deskundige op het gebied van de bewerking van hout, kunststof en lichtmetaal help ik bedrijven aan de juiste zaagbladen en machines om hun producten te vervaardigen.

Familiebedrijf

Peulen B.V. bestaat sinds 1948. Het is een echt familiebedrijf. Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de machines. Op mijn veertiende stond ik al op beurzen om de machines voor mijn vader te verkopen. Ik had er lol in om naar de verhalen van de klanten te luisteren en mee te denken over mogelijke oplossingen.

Daar bleek ik best goed in te zijn. Dat plezier heb ik trouwens nog steeds. Ik ben oprecht blij als ik voor de perfecte match kan zorgen.

Aandacht

Ik wil dat mijn klanten met een gerust hart, op een veilige manier kunnen werken. Dat levert niet alleen de beste kwaliteit op, maar bespaart ook onnodige kosten en voorkomt ongelukken en frustratie. Daarom geef ik mijn klanten de aandacht die ze nodig hebben.

Juiste zaagblad

Ik geef alle informatie die nodig is om tot een gefundeerde keuze van het juiste zaagblad te komen. Daar heeft iedereen gewoon recht op.

Aannemers, interieurbouwers, meubelmakers, scholen en elk ander bedrijf dat een solide advies over een zaagblad nodig heeft, is van harte welkom bij ons.

Wij leveren de zaagbladen in principe in één werkdag, Voor zaagmachines hebben we een servicedienst en verzorgen zowel het onderhoud als de verplichte keuringen.

Bel mij gerust op 010 -2822111 of stuur een e-mail naar team@123zaagbladen.nl als je vragen hebt!